Translate

dijous, 2 de juny del 2016

4. de Juny 19 h presentació en societat de Menú El Despertar en la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols


4. de Juny 19 h presentació en societat de  

El menú ; Ganxones Primaveres 

Resultats esperats 
Ganxones Primaveres 
facilita energies per Lluitar contra .... 

Ganxones Primaveres 
genera idees per Construir juntes .... 
http://comunicadorescostabrava.blogspot.com.es/

Uns dies abans ....... i desprès de tertulies i converses amb persones i  amb entitats de dones lluitadores, lluitadores juntes  per els motius mes diversos. 



3 comentaris:

  1. Ens van fer un placatge den tota regla deia un dels dos setentons que havien convocat una sessió que, des de el primer moment, va estar controlada per "qui cuida els processos " amb un gran rotulador a la mà " a modo de batuta " escrivint a la pissarra : primer moviment en la cadena del placatge preparat .




    Potser sir que ens van fer un placatge , però ja ens està be, ens haguérem ficat a fer una KingJotada de les nostres ( eren dos King Jotes de Barcelona i n'estaven mot orgullosos

    Els dos Als no donaven crédit al que veien: dues tecniques, dos ordinadors portatils de les darreres generacions, cables diversos per connectar i no es van poder connectar al Internet ? No pot ser, pensaven tots dos mentres observaben "el real procés" ( veure més a EL CIEL dels eQ Clubs Orientator)

    ResponElimina
  2. Viscut: Brillant; intens, ple de vida.

    Vot: Una promesa o compromís solemne amb un acte, servei o condició.

    Zona còmoda: una àrea limitada de percepció i associació dins la qual l'individu o el grup pot funcionar eficaçment sense experimentar malestar o por; una àrea limitada, física o psicològica, en què la persona se sent a gust; mecanisme autoregulador; control de laparició de lansietat.

    Zona còmoda mediambiental: Tipus de condicions ambientals a què ens hem acostumat; per exemple, el tipus de roba que portem, el cotxe que conduïm, la casa on vivim.

    Zones restrictives: àrees subjectives de processos de pensament que interfereixen amb el pensament o l'acció racional

    ResponElimina